Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Több mint egy évtized után távozik posztjáról a Budapest Airport szóvivője

Szerző: | 2019. június 28., 12:17 | Gazdaság, XB

A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (Fotó: Budapest Airport)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Július elsejétől már nem Hardy Mihály lesz a Budapest Airport szóvivője, írja az Airportal.hu cikkére hivatkozva a hvg.hu. A korábban televízós hírműsorokból ismert Hardy 2008 óta tölti be ezt a pozíciót.

HIRDETÉS - AIP

A kommunikációs szakember helyére Valentínyi Katalin érkezik, aki a vállalat kommunikációs igazgatóságának, illetve kormányzati kapcsolatainak irányításával foglalkozik majd.

HIRDETÉS - AIP

Az új szóvivő ugyancsak közel egy évtizedes újságírói, illetve szintén közel tízéves kommunikációs tanácsadói és vezetői, valamint kormányzati tapasztalattal rendelkezik. Társadalmi tevékenysége részeként a Példakép Alapítvány alapító-vezetője – írta róla az Airportal.

Új ember érkezik a vállalat fejlesztési igazgatóságának élére is, ennek irányításával René Droese-t bízták meg. Droese a Budapest Airport Zrt. ingatlangazdálkodási és cargo üzletágának vezetője volt eddig. 25 éves tapasztalattal rendelkezik az ingatlan-, illetve a repülőtérfejlesztés területén, 2007 óta dolgozik a Budapest Airport kötelékében.

Címkék: Budapest Airport, Hardy Mihály, szóvivő, Valentínyi Katalin


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – durvuló közbeszéd – és hol van még a gödör alja

Pin It on Pinterest