Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Elektronikus kézbesítői hálózatra állt át a posta

Szerző: | 2019. szeptember 27., 14:19 | Gazdaság

A Magyar Posta épülete Héderváron (Fotó: Wikipédia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A teljes postai hálózat átállt az elektronikus kézbesítői rendszerre a Magyar Posta közleménye szerint, amiről az MTI számolt be. A program egyébként november végén zárul, és 2,378 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás jutott rá. Ezt 1,821 milliárd forint saját forrással egészítették ki.

HIRDETÉS - AIP

Az ügyfelek ezzel nyomon követhetik a könyvelt levelek útját, a kézbesítők pedig digitális eszközön (PDA) adják át a tértivevényes és ajánlott leveleket. A nagyobb településeken a kézbesítők ki is tudják nyomtatni az értesítőket. A jövőben a tértivevényes leveleket és hivatalos iratokat feladó szerv, például a bíróság elektronikusan jut majd hozzá a kézbesítési információkhoz.

Az állami vállalat közleménye szerint több mint kétezer postán, nagyjából négyezer-hatszáz digitális aláírópadon írhatnak alá az ügyfelek küldeményük fogadásakor. A Magyar Posta jelenleg már napi kétszázezer levelet kézbesít digitális eszközök segítségével.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: elektronikus kézbesítés, Magyar Posta, PDA, Posta


Szilágyi Áron, a legnagyobb kardvívó

Szilágyi Áron, a legnagyobb kardvívó

Harmadik egyéni aranyérmét szerezte Tokióban, amivel történelmet írt. A kardvívás a múlt században hat évtizedig igazi magyar sportág volt, Szilágyi Áronnak köszönhetően ismét az lett.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest