Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Több mint százezer forint egy éjszaka egy párnak Tiborcz új szállodájában

Szerző: | 2020. július 15., 08:09 | Gazdaság

Tiborcz István és Orbán Viktor (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A 20 százalékos nyitási kedvezménnyel is Magyarország egyik legdrágább, ha nem a legdrágább szálláshelye lett Tiborcz István, a miniszterelnök vejének 19 szobás turai kastélyszállója, amely szerdától foglalható – írja az Mfor.hu.

HIRDETÉS - AIP

A legolcsóbb, 20 négyzetméteres superior szobában is 103 ezer forintba kerülne két főnek egy éjszaka félpanzióval. Ugyanez egy embernek 68 ezer forint. Mindezt a havi közmunkásbérhez viszonyítva megállapította a lap: abból egy éjszakát tudnának eltölteni és maradna ötezer forintjuk.

A turai kastély a TRA Real Estates Kft. nevű céghez tartozik, amely Tiborcz István által tulajdonolt BDPST Zrt. tulajdonában van. Ebből a cégből a 2019-es teljesítmény után 2,3 milliárd forintos osztalékot vett ki a miniszterelnök veje, pedig 4,8 milliárd forintos profittal zárt. Korábbi adatok szerint legalább 4,5 milliárd forintba került a felújítás – írja az Mfor.

Címkék: szálloda, Tiborcz István, turai kastélyszálló


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest