Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Rekordévet zárt Orbán Győző cége

Szerző: | 2020. augusztus 08., 13:25 | Featured, Gazdaság

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és édesapja, Orbán Győző a VIP-páholyban a labdarúgó Ligakupa döntőjeként vívott Ferencváros - Videoton FC találkozón a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2013. április 24-én (Fotó: MTI/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rekord árbevételt könyvelhetett el 2019-ben az Orbán Győző kizárólagos tulajdonában lévő Nehéz Kő Kft., Orbán Viktor miniszterelnök apjának szállítmányozó cége: 2,9 milliárd forintot – írja a céges beszámoló alapján az Mfor.hu.

HIRDETÉS - AIP

Az adózott eredmény 139 millió forint volt, ezt az utolsó fillérig kivette a cégből Orbán Győző. 2018-ban a 304 millió forintos nyereséget megfejeltek 96 millió forinttal az eredménytartalékból, így 400 millió forintos osztalék jött össze Orbán Győzőnek.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A céges beszámolóból az is kiderült, hogy a munkavállalói létszám 23-ról 21 főre csökkent. A koronavírus-járvány viszont a miniszterelnök apja szerint nem lesz komoly hatással a társaság működésére.

Az Mfor hozzáteszi, hogy a golfpályáiból kivett pénzzel együtt így már 230 millió forintnál tart az idei számláló.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Nehéz Kő Kft, Orbán Győző, Orbán Viktor


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest