Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

MKIK: Kapjanak felmentést a korlátozások alól a beoltottak – Gyorsulhatna a kilábalás

Szerző: | 2021. április 06., 16:28 | Belföld, Gazdaság

Forrás: mkik.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb javaslattal állt elő a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. Közleményük szerint a gazdaság újraindításának fontos lépése lehetne, ha a beoltottak korlátozások nélkül igénybe vehetnének mindenféle szolgáltatást, amennyiben tudják igazolni, valóban megkapták a vakcinát.

HIRDETÉS - AIP

Érvelésük szerint ez hatalmas segítséget jelentene azoknak a vállalkozásoknak, akik a korlátozások miatt a tönk szélére kerültek. Így újraindulhatnának a turizmus, a vendéglátás területén működő vállalkozások, ami nagy segítséget jelenthetne a szakmában dolgozók számára, és a gazdaság újraindításának is adna egy lökést.

Elképzelésük szerint a 2,5 milliós oltottsági szint elérését követően kerülhetne sor a lépésre, a jogosultság ellenőrzésére pedig egy applikáció kifejlesztését javasolják.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: MKIK, turizmus, újraindítás, vendéglátás


Diktatúra, de nem úgy

Diktatúra, de nem úgy

Nem lehet tudni, hogy az akadémiai szabadság után a többi alkotmányban garantált alapjogot vajon ki és mikor minősíti majd reggelre kelve illúziónak

Híres kórságok

Híres kórságok

A német szemorvos-történész legújabb könyvében arról értekezik, hogy a történelmi személyiségek egészségi állapota miként befolyásolta az események alakulását.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest