Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Márciusban is itt volt a legolcsóbb a lakossági földgáz

Szerző: | 2021. április 19., 13:48 | Gazdaság

Forrás: Pixnio

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Huszonkilenc európai főváros közül Budapesten volt a legolcsóbb a lakossági földgáz márciusban is – derült ki a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) márciusi nemzetközi összehasonlító vizsgálatából. Nálunk ugyanis 2,83 eurócent volt kilowattóránként a lakossági fogyasztók számára biztosított földgáz átlagára.

HIRDETÉS - AIP

A villamos energia lakossági átlagára Budapesten 10,47 eurócent volt kilowattóránként, ez pedig a vizsgált fővárosok között a második legalacsonyabb árnak bizonyult, az uniós fővárosok közt pedig a legjobbnak. Mindössze Belgrádban fizettek kevesebbet az áramért a fogyasztók. A vizsgálat a 27 európai uniós főváros, valamint Belgrád és London áradatait hasonlította össze, a vizsgált fogyasztók a fővárosok átlagfogyasztói.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8
HIRDETÉS - AIP

Címkék: földgáz, lakossági földgáz, Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal, MEKH


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest