Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Több mint egymilliárdos állami támogatással épül tornacsarnok az ezerfős községben

Szerző: | 2021. július 22., 07:30 | Gazdaság

Semjén Zsolt (Fotó: Semjén Zsolt / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A kormány támogatja a Dadi Református Egyházközség Általános Művelődési Központja tornacsarnokának megépítését és a kapcsolódó beruházások megvalósítását. A kormány ezért felhívja Varga Mihály pénzügyminisztert, hogy – a  miniszterelnök általános helyettese, Semjén Zsolt bevonásával – gondoskodjon a cél érdekében 1 130 865 150 forint többletforrás rendelkezésre állásáról – vette észre a szerda éjjel megjelent Magyar Közlönyben az Mfor.hu.

HIRDETÉS - AIP

Ezt a pénzt a Gazdaságújraindítási Alapon belül az Egyházi működési, program és fejlesztési támogatások jogcímcsoport javára kell biztosítania a pénzügyminiszternek – amint ez megvan, ennek terhére 1,13 milliárd forintos támogatási jogviszonyt kell létesítenie a miniszterelnök általános helyettesének, derül ki a kormányhatározatból.

Dad egyébként egy alig ezerfős település Komárom-Esztergom megyében – tette hozzá a lap.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: tornacsarnok


Elmegyek

Elmegyek

Érezték Rogániában, hogy okézsoké, pedofília, szexuális propaganda, gyerekek, erős hívószavak, de Soros György végtelen támadássorozata hazánk ellen már tényleg csak a legelszántabb egykori polgári körösökben mozgat meg bármit is.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast: – Na, hol nem fogunk megöregedni?!

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest