404 forint felett kezdett az euró hétfőn

404 forint felett kezdett az euró hétfőn

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vegyesen alakult, kevéssé változott a forint árfolyama a hét végén a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az eurót hétfő reggel hét órakor 404,47 forinton jegyezték a péntek esti 404,60 forint után. A dollár jegyzése 402,98 forinton áll 402,40 forint után, a svájci frank jegyzése 420,28 forintra ment fel 419,60 forintról.

A múlt héten a forint gyengült; hétfő reggeli árfolyamán a forint 3,1 százalékkal áll gyengébben a múlt heti kezdésnél az euróval, 5,4 százalékkal gyengébben a dollárral ás 3,4 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben. Az augusztusi kezdéshez képest a forint 0,1 százalékkal gyengült az euróval, 1,9 százalékkal a dollárral és 1,2 százalékkal a svájci frankkal szemben.

(MTI)

Címkék: euró, forint

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.