7,5 milliárdból fejleszt általános iskolát NER-közeli cég Gyömrőn

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A közbeszerzési eljárások eredményeiről beszámoló oldal szerint újabb nagy értékű megbízást kapott NER-közeli cég. Az Építő-és épületkarbantartó Zrt. (ÉPKAR Zrt.) a gyömrői Fekete István Általános Iskola újjáépítése és bővítése, tervezés-kivitelezés tárgyában nyert a pályázaton, 7 416 790 000 forintért fogják elvégezni a munkát.

A feladat a tervdokumentáció szerint, hogy 24 tantermet, 9 szaktantermet, 4 csoportszobát, egy, három részre osztható tornatermet, egy tornaszobát, valamint a kapcsolódó és kiszolgáló helyiségeket tartalmazó általános iskolát megtervezzék és kivitelezzék fővállalkozási szerződés alapján. A munkák elvégzésében a régebben szintén Szeivolt-érdekeltségként működő Zeron Zrt. vesz majd részt alvállalkozóként, amely korábbi sajtóhírek szerint szintén zsíros közbeszerzések nyertese. 

A Szeivolt-család tulajdonában lévő ÉPKAR Zrt. többségi részvényese Szeivolt István. Fia, ifjabb Szeivolt István a médiában megjelent értesülések szerint feleségével jelen voltak Orbán Ráchel és Tiborcz István esküvőjén.