A csapat fejlesztése gördülékenyen, produktívan (x)

A csapat fejlesztése gördülékenyen, produktívan (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A vállalati képzések, oktatások terén is jelentős szerepe van a digitális megoldásoknak. Akár tűzvédelmi oktatásról van szó, akár egy továbbképzésről a digitális csatornákon keresztül, sokkal eredményesebben és kényelmesebben lebonyolíthatók.

Naprakész tudás, rugalmas oktatási megoldás

A dolgozók tudásának folyamatos fejlesztése, szinten tartása nélkülözhetetlen minden vállalkozás életében. A munkavállalók felkészültsége nagymértékben meghatározza a cég eredményességét. A képzések rugalmas formában történő lebonyolítása, és még interaktívabbá tétele alapvető a dolgozói elégedettség szempontjából.

A CHEQ megoldása oktatások terén is rengeteg előnyt hordoz magában. Bárhol, bármikor elérhető tudásanyagot, könnyen hozzáférhető felületen garantál. Ezáltal sokkal színesebbé, izgalmasabbá tehetők a vállalati képzések. A felmérések, illetve véleménybekérések játékosabb formában történő megvalósítása növeli a hajlandóságot az értékelések megfogalmazására. Egy győztes csapat kiképzése elengedhetetlen a siker szempontjából.

A vállalkozások jövője döntően a naprakész tudás birtokában lévő, folyamatosan fejlődő, produktív csapaton múlik. Az elavult rendszerek ideje lejárt, nem beszélve arról, hogy rengeteg energiát és időt emésztenek fel a nem optimalizált folyamatok.

Az online térben történő oktatások mindenki számára friss tudást biztosítanak bárhol legyenek is éppen. Akár több telephelyen dolgoznak a munkavállalók, akár más műszakrendben, a szükséges információt könnyen elérhetik az éppen használt eszközük segítségével.

Az e-learning előnye

A CHEQ révén megvalósítható egy hatékonyabb, zökkenőmentesebb képzési rendszer. Akár a teljes vállalati képzés digitalizálható. Ugyanakkor lehetőség nyílik meglévő tudásanyagok bővítésére, és kisebb továbbképzések beütemezése is.

Az e-learning legnagyobb pozitívuma, hogy helyszíntől, időtől függetlenül képezhetik magukat a munkavállalók. Olyan ütemben haladhatnak, ahogyan idejük és kapacitásuk engedi. Amikor épp új információra van szükségük, gond nélkül elérhetik a friss és régebbi tudásanyagokat egyaránt. Visszajelzések küldésére is lehetőséget teremt a digitális megoldás, hiszen egy elégedettségi kérdőív könnyűszerrel beépíthető a képzés végére.

A dolgozók többsége más-más eszközt preferál munkakörének megfelelően, egyesek okostelefon által informálódnak, másoknak egy laptop kényelmesebb. A CHEQ használható bármely készüléken, Teams, Viber, és saját alkalmazásán keresztül is elérhető.

Digitális képzésekkel a nagyobb sikerért!

Az online oktatás egy kényelmesebb formáját hozza el nekünk a CHEQ. A tananyagok feldolgozása, és az egyes folyamatok automatizálása gyerekjáték egy korszerű rendszerrel. A digitális képzések minden előnyét élvezhetik az alkalmazottak és a vezetőség egyaránt, hiszen a lebonyolítása is egyszerűsödik, és a feldolgozása is jóval kényelmesebb a régi módszerekhez képest.