Intsünk búcsút az unalmas falaknak! (x)

Intsünk búcsút az unalmas falaknak! (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sok emberben megvan az elhatározás, hogy amikor legközelebb lakást vagy házat újít fel, akkor majd kicsit bevállalósabb lesz, és olyan megoldásokat alkalmaz majd, amit korábban soha nem mert.

Mert hát kinek ne tetszenének a meseszép, mintás tapéták, ám amikor oda kerül a sor, hogy bele kell tenni a tekercset a kosarunkba, akkor bizony a legtöbb felújítónak inába száll a bátorsága.

Pedig nincs is rosszabb az unalmas falaknál, ezért a mai cikkünkben annak járunk utána, hogyan csempészhetünk életet a snassz, egyszínű falakba!

A pötty pont jó lesz!

Ha még csak a szándék van meg, de fogalmunk sincs, hogyan leheljünk életet a falainkba, akkor mindenképpen érdemes szemrevételezni a Tapétabolt webáruház pöttyös tapéták részlegét.

Igen, pöttyöset írtunk. Mert igencsak téves gondolat azt hinni, hogy csak a kislányok szobájához passzolhat a pöttyös tapéta. A kétkedőknek külön javasoljuk végigpörgetni a kínálatot, mert akkor valóban látni fogják, hogy ez a vidám, lendületes, energikus, és közben mégis oly végtelenül egyszerű minta milyen sokféle stílusban és hangulatban áll azok rendelkezésére, akik megunták azt, hogy monoton és silány falak között tengessék napjaikat.

Passzol minden stílushoz!

Hogy megmutassuk, nem csupán a levegőbe beszélünk, hozunk is néhány példát.

Ha a világos alapon milliónyi apró pöttyöt választjuk, akkor az bármely vintage stílusú otthonban meg fogja állni a helyét. Finom, visszafogott hangulatot áraszt, miközben mosolyt csal az ember arcára a belőle áradó vidámság.

Ha a nagyobb, szabályosabb pöttyök mellett tesszük le a voksunkat, akkor az akár a bohém stílus összevisszaságába és eklektikusságába is beleillik.

Ha a stilizált, szépen megrajzolt pöttyök felé megyünk el, akkor az akár egy minimalista otthonban is megállja a helyét, ugyanakkor a természetközeli színei miatt akár a skandináv stílusú enteriőrökbe is simán beilleszthető.

Nem maradhat ki persze az extravagáns változat sem, így az elfolyt, vízfesték hatású pöttyös tapéta az igazi vagány lakók számára lesz ideális választás.

Láthatjuk hát, hogy mennyi lehetőség rejlik a pöttyökben, ne hagyjuk őket kiaknázatlanul! Álmodjuk újra otthonunkat, immáron kedvenc lakberendezési stílusunkban, természetesen bepöttyözve!

Merjünk bátrak lenni!

Most, hogy látjuk, mennyire klassz megoldások várnak ránk, és hogy tényleg nem kell beérnünk az egyhangú és színtelen-szagtalan falakkal, ideje fogadalmat tenni! Mégpedig saját magunknak kell megfogadni azt, hogy nem száll el a bátorságunk, és ragaszkodni fogunk az elhatározásunkhoz.

Amennyiben kitartunk, és lesz merszünk izgalmas tapétakülönlegességet választani, akkor annyira varázslatos és pazar otthont teremthetünk magunknak, amilyet még korábban soha. Ha pedig ehhez pöttyökre van szükség, akkor pöttyök lesznek a falon, ugye?