Még néhány hónap is eltelhet, mire visszatérnek a külföldi vendégek Budapestre

Még néhány hónap is eltelhet, mire visszatérnek a külföldi vendégek Budapestre

(Fotó: Balogh Roland/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Még néhány hónapot várni kell, hogy a külföldi vendégek visszatérjenek Budapestre, ezért a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a belföldi turizmust élénkítené – hangzott el a közszolgálati M1 pénteki műsorában. Könnyid László, az MTÜ vezérigazgató-helyettese az MTI által is idézett adásban elmondta, a budapesti turizmus népszerűsítése érdekében új kampányba kezdtek, amely azt hivatott megmutatni, hogy érdemes akár 2-3 napot is eltölteni a fővárosban, hiszen számtalan látnivaló van.

– Budapest egy modern, kulturális és gasztronómiai élményekben gazdag főváros, ahol egyszerre van jelen a modernitás és a tradíció, a hagyományok – hangsúlyozta, hozzátéve, erre valóban rá kell szánni néhány napot. Hozzátette, a nemzetközi turizmus összeomlása leginkább a fővárost sújtotta, így egy budapesti látogatás nemcsak a személyes élményeket szolgálja, hanem a helyi vállalkozókat, s rajtuk keresztül a magyar gazdaságot is segíti.

Kötöttfogás Extra

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – „A nőnek a konyhában a helye”