Mészáros Lőrinc: Hát kicsoda maga, hogy engem zaklat?

Mészáros Lőrinc: Hát kicsoda maga, hogy engem zaklat?

Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc a Viresol Kft. visontai búzakeményítő üzemének átadásakor 2019. február 11-én (Fotó: Facebook/Orbán Viktor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Hvg újságírója, Oroszi Babett csütörtök délelőtt megpróbálta megtudni Mészáros Lőrinctől, hogy mennyi pénzért adja el az államnak a veszteséges mátrai erőművet.

Az ország leggazdagabb emberét a Fehova vadászati kiállításon csípte el, és próbálta meginterjúvolni, de nem járt sikerrel.

„Nem engedek meg kérdést, mert én a Fehován vagyok, jó? Ne zavarjanak, legyenek szívesek. Nem vagyok közszereplő, úgyhogy ha lehet, akkor egy kicsit távolodjon el tőlem, jó?” Így kezdődött a beszélgetés, miután az újságíró megkérdezte, hogy feltehet-e egy kérdést a mátrai erőmű kapcsán.

Oroszi Babett többször is próbált visszakérdezni, de különböző változatokban azt a választ kapta, hogy távolodjon el. „Hát kicsoda maga, hogy engem zaklat?” – kérdezett vissza Mészáros. Az újságíró válaszára pedig, hogy ő újságíró, így válaszolt: „Én meg egy polgár vagyok, nem közszereplő, nagyon kérem, hogy fáradjon el.”

A beszélgetést itt hallgathatja meg!