Ne nyiss szoláriumstúdiót, ha nincsenek meg hozzá a legfontosabb eszközeid! (x)

Ne nyiss szoláriumstúdiót, ha nincsenek meg hozzá a legfontosabb eszközeid! (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szoláriumstúdiót nyitni egyszerű, csak néhány minőségi gépre és csőre van szükségünk. A legtöbben így gondolkozunk. Ez azonban önmagában még nem vezet sikerhez. A következő bejegyzésben most azoknak szeretnénk kedvezni, akik fontolgatják, hogy saját vállalkozásba kezdenek. Tarts velem és tudd meg, mi kell a jó stúdió nyitásához!

Higiénia, higiénia, higiénia

Egy szoláriumstúdióval szemben számos követelményt támasztanak a potenciális vevők, s egy jó tulajdonos tisztában van azzal, hogy az első az ügyfél. Hiába szerzi be a legjobb szoláriumkészítményeket, ez önmagában még kevés. A Hollandimpex KFT elárulta nekünk, hogy milyen szempontoknak kell eleget tenniük azoknak, akik komolyan szeretnének foglalkozni a szoláriumstúdióval. Ilyen például az ideális higiéniai környezet megteremtése.

Senki nem teszi be a lábát szívesen egy koszos, lepukkant helyre, a tisztaság tehát egy igencsak vonzó tulajdonság. Ez megnyugtatja a vendégeket és megteremtjük számukra azt a biztonságérzetet, ami arra ösztönzi őket, hogy visszatérjenek hozzánk.

A tisztítószerek és a védőfelszerelések jelentősége

Fertőtleníteni folyamatosan kell. Az íratlan szabályok szerint minden egyes vendég után le kell fertőtleníteni a gépeket. Néhányan úgy gondolják, ez nem annyira fontos, mivel úgysem látszik, hogy fertőtlenítettünk. A baktériumok ettől függetlenül még ott maradhatnak, terjedhetnek, s ha bármely ügyfél elkap valamit nálunk, akkor búcsút inthetünk a sikernek.

Nem szabad ezeken a fertőtlenítőszereken spórolni! Sőt, a vendégeknek is kihelyezhetünk egy flakonnal, sokan ugyanis maguk is szeretik megtisztítani szolizás előtt a felületeket.

A védőszemüveg szintén erősíti a bizalmat, ez ugyanis azt sugallja, hogy a stúdió igyekszik biztonságos körülményeket teremteni.

Milyen kiegészítőkre lesz szükség?

A hatékony gép és a jól barnító cső csak amolyan természetes eszközök, ezeknek minden stúdióban ott kell lenniük. De mi a helyzet azokkal a kiegészítőkkel, amelyeket nem vagyunk kötelesek biztosítani? Érdemes megrendelni néhányat.

A vendégek szép, barna bőrrel szeretnének távozni, a barnulás folyamatát, a bőr védelmét és ápolását tehát speciális kozmetikumokkal is támogatnunk kell. Rendkívül hasznos lesz az ügyfelek számára az, hogy mi valamennyi bőrtípus számára ajánlunk fel ilyen termékeket.

Ez egy olyan kis plusz, ami mindenkit elégedettséggel tölt el, ráadásul ez nem biztos, hogy minden szalonban elérhető. Ha a vendégek azt látják, hogy mindent biztosítunk számunkra és nem kell külön beszerezniük ezeket a produktumokat, akkor inkább választanak majd minket, mint a konkurenciát.

Egy szoláriumstúdióban tehát felkészülten kell várnunk az ügyfeleket. Lehet, hogy ezzel nagyon sok munka van, de a végén a számok is önmagukért fognak beszélni.