Ryanair-vezér: Gulyás Gergely és Nagy Márton olyanok, mint Dumb és Dumber

Ryanair-vezér: Gulyás Gergely és Nagy Márton olyanok, mint Dumb és Dumber

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ez a két magyar miniszter olyan, mint Dumb és Dumber abban a Jim Carrey-s filmben, ha azt hiszik, hogy az emberek majd boldogan kifizetik a különadót és egyik napról a másikra egy drágább légitársaságot választanak – ezt Michael O'Leary Ryanair-vezér mondta az Euronewsnak Gulyás Gergelyről és Nagy Mártonról. A nyilatkozatot a 444.hu szemlézte.

Az ír fapados légitársaság vezetője azt is mondta, hogy nem vonulnak ki Magyarországról. – Nem hagyjuk magukra a magyarokat, hogy aztán ki kelljen fizetniük a drágább jegyeket és ezt az idióta adót. Minden tőlünk telhetőt megteszünk ez ellen az őrült döntés ellen – fogalmazott, hozzátéve, hogy már panaszt tettek az Európai Bizottságnak a magyar kormány különadója miatt.

A Ryanair vezére szerint „előbb vagy utóbb el fogják kaszálni ezt az adónemet”, ehhez pedig a biztonság kedvéért még hozzátette azt is, hogy azért gondolja így, mert „szégyent hoz Nagy miniszter úrra és idióta társaira”. 

O'Leary szerint azokat a politikusokat, akik „hülye törvényeket hoznak” és „azt hazudják az embereknek, hogy nem nekik kell megfizetniük a különadókat”, mindig le fogják leplezni és kínos helyzetbe fogják hozni.

Mint megírtuk, a Ryanair vezérigazgatója korábban többszörösen idiótának nevezte az MNB volt alelnökét és Orbán korábbi gazdasági tanácsadóját, mindegyik fél bocsánatkérésre szólítja föl a másikat, a fogyasztóvédelemért felelős Igazságügyi Minisztérium pedig soron kívüli vizsgálatot indított az ír légitársasággal szemben.