Tarolnak a rádiós piacon a Mészáros Lőrinchez közel állók

Tarolnak a rádiós piacon a Mészáros Lőrinchez közel állók

Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor 2014 áprilisában Felcsúton (Fotó: Reuters/Balogh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tulajdonost vált a korábban Andy Vajna érdekeltségébe sorolható Rádió 1, illetve Best FM – számolt be róla a Média1. Mészáros Lőrinc dollármilliárdos bizalmi embere, a mányi Schmidt Zoltán lett a tulajdonosa a Radio Holding Kft.-nek, ami pedig nemrég a Rádió 1-et működtető Radio Plus Kft.-t szerezte meg.

Schmidtet korábban a Mészáros-gyerekek érdekeltségébe tartozó, építőipari generálkivitelezéssel foglalkozó Fejér-B.Á.L. Zrt. ügyvezetőjeként tartották számon.

Eközben a Best FM 99.5-öt működtető Best Radio is tulajdonost cserélt, a szintén Mészáros bizalmi emberének számító Halmi Tamáshoz került. Ő korábban a Mészáros&Mészáros Kft. ügyvezetőjeként szerepelt, illetve vezető tisztségviselő volt az Opus Nyrt.-nél is.

Ugyancsak Mészáros közelébe került a Retro Rádió műsorait gyártó RadioFactory, ahol Deák Gábor lett tulajdonos. Ő a nyolcvanas években volt MOB-elnök is, az elmúlt időszakban pedig a Hospinvest elnöke.  

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Ha legalább fél évre előfizet a Magyar Hang nyomtatott vagy pdf változatára, ajándékba adjuk a karácsonyi dupla számunkat! Az éves előfizetők pedig emellett választhatnak ajándéktárgyaink közül.
Koronavírus: úton vannak a remény tablettái

Koronavírus: úton vannak a remény tablettái

Immár két gyógyszer is bizonyítottan hatásos az új koronavírus-betegséggel szemben, és több másik klinikai tesztjei a végső fázisba jutottak. Ha ezek a szerek elérhetővé válnak (valószínűleg jövőre), az totálisan új helyzetet teremthet a világjárványban.

Karácsonyi akció!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Áchtung Baby