Testőrként védenek a csomagolótasakok (x)

Testőrként védenek a csomagolótasakok (x)

Amikor meg kell óvni érzékeny iratainkat vagy különösen nagy hangsúly kerül arra, hogy a dokumentumaink mindenképp sértetlenül érkezzenek meg ahhoz, akinek szántuk azokat, nem mindegy, milyen csomagolási terméket választunk ki a feladatra.

Pontosan az ilyen bizalmas és rendkívüli biztonságot igénylő helyzetekre találták ki például a biztonsági futártasakokat. Ezek a remek és erős, ráadásul tartós anyagból készített nagyszerű termékek segítenek a fenti célok elérésében. Hatékonyan és biztonságosan csomagolhatunk ezekbe. Szinte úgy érezhetjük magunkat, mintha D’Artagnan és hős testőr barátai biztonságos menedékére bíznánk a javainkat.

Diszkréten védenek a biztonsági futártasakok

Persze Alexandre Dumas tollának remek teremtményei, Athos, Porthos, Aramis és D’Artagnan, nem biztonsági futártasakokban hozták-vitték a szép királyné elajándékozott gyémántfüggőit a veszélyekkel teli francia és angol föld között. Pedig talán nem vetették volna meg ők sem ezeket a kiválóan használható szállítmányozási és csomagolási alaptermékeket.

Ma persze csak a Relatív-A Kft. webáruházát kellene ehhez felkeresniük, és máris igen nagy méretválasztékból szemezgethetnének. Talán tudnának időt szakítani erre pár kaszabolás között. És mivel sem régen sem volt, és manapság sem mindegy, mennyit is kell kiadni a termékekért, még a kedvező ár-érték aránynak is bizonyára nagyon örülnének. Maradna kicsivel több az esti fogadós mulatozáshoz.

Csak roncsolással nyithatók fel újra

Manapság sok esetben az információ nagyobb értéket képviselhet még az ékszereknél is. Emiatt is olyan hasznos segítőtárs a biztonsági futártasak. Ha ebben adjuk fel a védendő dokumentumainkat, akkor biztonságban tudhatjuk a szállítási folyamat egésze alatt. A legvégén pedig pontosan azt kapja majd a címzett, amit mi küldtünk neki. Ráadásul a biztonsági futártasak anyaga igen strapabíró, amely kívül szürke, belül pedig fekete. Pontosan emiatt sem lehet kitalálni, mi is rejtőzik a burkolat alatt.

Miután lezártuk a biztonsági futártasakot, csak roncsolással lehet ismételten felnyitni. Hatalmas népszerűsége emiatt is oly nagy és oly töretlen. Igazából ez a megoldás a régi viaszpecsétes lezárás modernebb és talán hatékonyabb változata.

Buckingham herceg is talán a biztonsági futártasakban bízott volna jobban.

Sokféle méretben elérhető

A Relatív-A Kft. webáruházában nagyon nagy méretválasztékban lehet beszerezni a biztonsági futártasakokat, a C5 mérettől egészen a zsák nagyságú tasakokig válogathatnak az érdeklődők. Az 50-65 mikron vastagságban forgalmazott termékek írhatóak és címkézhetőek, de etikettet is lehet rájuk ragasztani. Polietilénből gyártják, és anyaga jelentős arányban tartalmaz újrahasznosított elemeket. Így a használatát követően a szelektív gyűjtőbe tehető, így ismét bekerülhet majd a gyártási folyamatba, így is csökkentve a környezeti terhelést.