Tevét is tenyésztene Mészáros Lőrinc?

Tevét is tenyésztene Mészáros Lőrinc?

Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc a Fejér megyei Alcsútdobozon 2014. november 18-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb agrárcéggel bővült Mészáros Lőrinc portfoliója – vette észre Mfor.hu. Augusztus 13-án jegyezték be Felcsútra 3 millió forintos jegyzett tőkével a Mészáros Agro Kft.-t, Mészáros Lőrinc fia vezeti a céget, amin gyermekeivel osztozik 25-25 százalékos arányban a leggazdagabb magyar.

Bár főtevékenységként a gabonaféle, hüvelyes növény, olajos mag termesztés szerepel, a listán szerepel a teve, teveféle tenyésztés is. Azt megjegyzi az Mfor, hogyide tartozik a láma vagy alpaka tenyésztés is.

Címkék: Mészáros Lőrinc

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.