Több mint egy évtized után távozik posztjáról a Budapest Airport szóvivője

Több mint egy évtized után távozik posztjáról a Budapest Airport szóvivője

A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (Fotó: Budapest Airport)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Július elsejétől már nem Hardy Mihály lesz a Budapest Airport szóvivője, írja az Airportal.hu cikkére hivatkozva a hvg.hu. A korábban televízós hírműsorokból ismert Hardy 2008 óta tölti be ezt a pozíciót.

A kommunikációs szakember helyére Valentínyi Katalin érkezik, aki a vállalat kommunikációs igazgatóságának, illetve kormányzati kapcsolatainak irányításával foglalkozik majd.

Az új szóvivő ugyancsak közel egy évtizedes újságírói, illetve szintén közel tízéves kommunikációs tanácsadói és vezetői, valamint kormányzati tapasztalattal rendelkezik. Társadalmi tevékenysége részeként a Példakép Alapítvány alapító-vezetője - írta róla az Airportal.

Új ember érkezik a vállalat fejlesztési igazgatóságának élére is, ennek irányításával René Droese-t bízták meg. Droese a Budapest Airport Zrt. ingatlangazdálkodási és cargo üzletágának vezetője volt eddig. 25 éves tapasztalattal rendelkezik az ingatlan-, illetve a repülőtérfejlesztés területén, 2007 óta dolgozik a Budapest Airport kötelékében.