Új céget alapított Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília

Új céget alapított Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília

Rogán-Gaál Cecília, a Nakama & Partners Kft. ügyvezető igazgatója (balról a második) és Zsolnai Endre, a Mikulásgyár alapítója (jobboldalt) a MikulásGyár karitatív akció megnyitóján a budapesti Millenáris Parkban 2018. november 30-án. Mögöttük Jáksó László műsorvezető, Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes és Glázer Tamás, a Millenáris Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

December 19-i bejegyzéssel úgy céget alapított Top News Hungary Kft. néven Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília, Rogán Antal miniszter felesége – írja a 24 a Cégközlönyre hivatkozva. Az új cég tevékenységi körébe többek között a világháló-portál szolgáltatás, napilapkiadás, médiareklám, hírügynökségi tevékenység és a reklámügynökségi tevékenység tartozik.

A hírportál beszámolója szerint a céget 3 millió forintos törzstőkével alapították, a vezető tisztségviselője pedig Sudár-Horváth Lívia, a Femcafé  ügyvezető igazgatója. A portált működtető kft.-nek a tulajdonosa a Luxemburgban élő Bessenyei István.

A Top News Hungary Kft.-ben a többségi tulajdonos Rogán-Gaál Cecília.

Az elérhetőségéhez egy luxemburgi címet megadó Sarkának és Rogán Antal feleségének nem ez az első közös cége, övék a Nakama & Partners is, amelynek 2017-ben félmilliárd forintos árbevételt ért el, és amely idén a Mikulásgyár partnere volt.