Bejutottunk egy járványkórházba – Videóval

Bejutottunk egy járványkórházba – Videóval

A székelyudvarhelyi Covid-háttérkórház (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Miközben Magyarország legismertebb olyan intézménye, ahol koronavírusos-betegeket ápolnak kevesebb, mint egy kilométerre van a ferencvárosi szerkesztőségünktől, nekünk mégis 700 kilométer kellett utaznunk, hogy megmutathassuk olvasóinknak, milyen egy Covid-kórház belülről.

Egy teljes műszakon testközelből figyelhettük a székelyudvarhelyi Covid-háttérkórház működését a sürgősségitől az intenzív osztályon át a PCR-laborig. Látogatásunk napján, múlt pénteken 103 beteget ápoltak az intézményben, ahol a tízfős intenzív osztályon már október hatodika óta nincs szabad ágy.

Végh László fotóriporter és Lukács Csaba újságíró a látogatás alatt négyszer öltözött tetőtől talpig védőfelszerelésbe, mivel az egyes részlegek között nincs átjárás.

Kétoldalas riportunkat a elolvashatja a Magyar Hang december 4-én megjelent 2020/49. számában.

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában! És hogy mit talál még a 2020/49. számban? Itt megnézheti!

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Márki-Zay Péterrel, Chikán Attilával és Enyedi Ildikóval! Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter? Kire szavaztak a közélet ismert arcai? Milliókat érnek Szijjártó helikopterezései, de egy fillért sem fizet érte! Keresse a friss Magyar Hangot, Budai Hang mellékletünkkel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt