HIRDETÉS

„Más embernek ez a mócsing a torkán akadna” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Váncsa Istvánnal, Hegedűs D. Gézával és Kemenesi Gáborral. Riport a Fertő tóról, ahol betonozni tervez a NER. Keresse a friss Magyar Hangot!

Orbánt lenyelik, de nem szeretik – Magyar Hang-ajánló

Interjú Tamás Gáspár Miklóssal és Cserna-Szabó Andrással. Mi lesz a vásárosnaményi ruhagyár dolgozóival? Keresse a friss Magyar Hangot!

Most mi lesz? – Magyar Hang-ajánló

Riport Cserdiből. Interjú Ónodi Eszterrel, Brenner Kolomannal. Indiai fejők Bicskén. Keresse a friss Magyar Hangot!

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!

Júliusban újra Kötöttfogás Extra – Legyen ott!

Július 4-én, a Hatszín Teátrumban! Jelentkezzen, nézze élőben, majd kérdezzen is a szereplőktől!

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!

Orbán nem akármilyen szélkakas – Magyar Hang-ajánló

Interjú Fekete-Győr Andrással, Mérő Lászlóval, Mészáros Blankával és Sodró Elizával. A vőlegény és a négy árva gyerek. Keresse a friss lapot! Élet van benne!

Szolgálati közlemény

A Magyar Hang hetilap és portál, valamint az általunk készített műsorok (Kötöttfogás, Flaszter) 2019-ben, vagyis egy év alatt összesen 5 067 510 forint adományt kaptak.

Az asszonynak mégis hol a helye? – Magyar Hang-ajánló

Interjú Jakab Péterrel, hármas beszélgetés Jaksity Katával, Karafiáth Orsolyával és Szabó T. Annával. Hajdú Péter útja Mészárosékhoz. Keresse a friss Magyar Hangot!

Hogyan lehet ócska demagógiával a tömegekre hatni? – Magyar Hang-ajánló

Interjú Spiró Györggyel, Ungár Péterrel és Bölcskei Gusztávval, a rakacai munkások tragédiája nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Legolvasottabb