AKCIÓ, AKCIÓ! Ajándékozzon valódi értéket: Magyar Hang-előfizetést karácsonyra!

AKCIÓ, AKCIÓ! Ajándékozzon valódi értéket: Magyar Hang-előfizetést karácsonyra!

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ha szeretné szeretteit hetilapunkkal megajándékozni, MÉG AZ IDEI ÁRAKON MEGTEHETI: a díszes ajándékkártyát innen letöltheti és kinyomtathatja, hogy be tudja tenni a fa alá! Most éves előfizetőink két ajándékot is kapnak: pamuttáskát és választhatnak bögrét (személyes átvétellel), vagy belépőjegyet a Kötöttfogás extra felvételére (ennek értéke 3000 forint). Most nem csak éves előfizetőink hűségét díjazzuk, hanem a lapunkat fél évre megrendelőknek is pamuttáskát küldünk ajándékba! Az akció az összes előfizetési formára érvényes. Tartsanak velünk!

Előfizetési díjaink

Nyomtatott:
Negyedévre: 5850 Ft
Fél évre: 11 700 Ft
Egy évre: 23 400 Ft

Digitális (pdf-et küldünk):
Negyedévre: 5500 Ft
Fél évre: 10 000 Ft
Egy évre: 19 000 Ft

Kombinált előfizetés külföldön élő magyaroknak (nyomtatott lap+pdf)
Negyedévre: 25 euró
Fél évre: 45 euró
Egy évre: 85 euró

Nyomtatott előfizetést itt, digitálisat pedig itt köthet! Kombinált előfizetésért kattintson ide! (Kérjük, jelölje be „Az előfizetést ajándékba adom, ajándékkártyát kérek!” opciót, valamint töltse ki a megajándékozott adatait!)

Az ajándék előfizetések január elsejétől indulnak (első szám: január 3.), ha december 30-án reggelig beérkezik az előfizetési díj. Későbbi megrendelés esetén január 10-én kezdődik az előfizetési időszak.

Kérdése van? Segítünk: elofizetes [at] hang [dot] hu
Telefon: +36 (1) 303 3944 (üzenetrögzítőnk éjjel-nappal fogadja a hívásokat)
Mobil: +36 (70) 210 7343

További előfizetési akcióinkról itt tájékozódhat.

Címkék: előfizetés