Hibáztunk, bocsánat, igyekszünk jóvá tenni

Hibáztunk, bocsánat, igyekszünk jóvá tenni

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, tartja a mondás. De ha ezt hangoztatnánk, úgy tűnne, mintha mentegetnénk magunkat. Nem tesszük, hibáztunk. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy technikai malőr történt, vagy a nyomda ördöge (angyalról semmi esetre sincs szó) tehet róla, de nem: mi hibáztunk. Hogy mit? Nyomdába küldéskor tévedésből az egy hónappal ezelőtti 9. oldalt töltöttük fel a pozsonyi szerverre, persze az utolsó pillanatban, este kilenc körül, utána pedig már esély sem volt a javításra.

Ha kezébe veszi az Olvasó a friss Magyar Hangot, erről meg is győződhet. Jó cikkek ezek, de azért kétszer mégsem adtuk volna ki őket nyomtatásban. Visszacsinálni már nem tudjuk, egyet tehetünk, itt és most elérhetővé tesszük azt a két írást, amit eredetileg a friss 9. oldalra szántunk.

Az egyik az Álláspont, Ficsor Benedek tollából, a másik a heti nagy publicisztika Lányi Andrástól. Kiadói előfizetőinknek pdf-formátumban emailen is elküldtük a betördelt, ám végül ki nem nyomtatott oldalt.

Nagyon sajnáljuk, bízunk megértésükben.

Címkék: Magyar Hang