Nyári mentőakció: fizessen elő a Magyar Hangra!

Nyári mentőakció: fizessen elő a Magyar Hangra!

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy független, hatalomkritikus közéleti-társadalmi-kulturális lap akkor marad életben, ha elegendő olvasó és támogató áll mögötte. A nyomtatott Magyar Hang eladásából származik szerkesztőségünk bevételének mintegy kilencven százaléka, ebből működtetjük magát a lapot, a naponta tízezreket elérő (nincs fizetett kattintás!) Hang.hu hírportált, és műsorainkat: a Flasztert és a Kötöttfogást. 

Nem beszélünk mellé, a Magyar Hang most bajban van. A papírárak brutálisan megemelkedtek, egy év alatt immár harmadával nőtt a költség, ráadásul euróban fizetünk. Hiszen 2022-ben itt, Európa közepén továbbra is külföldön, Szlovákiában nyomtathatjuk csak ki a lapot. Klasszikus hirdetés szinte nincs felületeinken, az online-on is csak „generált”-, filléreket, jóllehet: fontos filléreket hozó reklámok futnak. 

Megértjük, hogy a társadalom tudatos, kritikus részében apátia lett úrrá, és azt is megértjük, hogy az árak emelkedése sokak életét megnehezíti. Ezért is igyekszünk kerülni a drágítást. Azt viszont nem hagyhatjuk, hogy a közöny, a fáradtság, „a minden mindegy” állapot legyen úrrá rajtunk. Menni kell tovább, és segíteni a fontos munkát végző szabad magyar sajtót, kulturális műhelyeket, civil szervezeteket, ki mit tart fontosnak. 

Mi azt kérjük: ha még nem fizetett elő a Magyar Hangra (vagy nem veszi heti rendszerességgel a lapot), tegye meg most! (Mindössze 492 forint hetente, ha egy évre előfizet.) Hiába a Magyar Hang a második legnagyobb példányszámban (10-12 ezer példány) értékesített közéleti hetilap, mivel mögöttünk tényleg semmilyen erő nem áll, túlélésünkhöz az kell, hogy a nyár során legalább ezerrel több előfizetőnk legyen. Csatlakozzon Ön is a jó ügyhöz! 

Nem akar papír alapon olvasni? Ez sem baj, előfizethet Magyar Hang Plusz néven futó szolgáltatásunkra, vagy pdf-verzióban is el tudjuk küldeni az újságot. 

Zavarja, hogy idős rokonai, ismerősei csak a propagandát falják: ITT a „Nagyi-csomag”!

Kérjük, tartsanak velünk. Higgyék el, megéri. Mi pedig ígérjük, a továbbiakban is keményen dolgozunk a magyar valóság bemutatásán. Köszönjük.