Megjelent Stefano Bottoni Orbán-könyve

Megjelent Stefano Bottoni Orbán-könyve

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Firenzei Egyetemen tanító olasz-magyar történész 2019-ben írt egy elemzést Orbán: Un despota in Europa címmel, amely Olaszországban, olasz nyelven jelent meg. A könyv magyarra fordítására és kiadására nem vállalkozott itthoni könyvkiadó, ezért a Magyar Hang szerkesztősége közösségi finanszírozásban jelentette meg ezt a fontos munkát, amely a Nemzeti Együttműködés Rendszerének szabadelvű-konzervatív kritikája egy történész szemével.

A könyv 2023. május végén meg is jelent, a Magyar Hangtól kedvezményes áron meg is rendelhető itt.

Támogatói csomagok:

1) 10 000 forintos csomag: A támogató megjelenés előtt kap egy, a szerző által névre szólóan dedikált példányt és részt vehet a könyv zártkörű, ünnepélyes bemutatóján. Amennyiben a támogató nem rendelkezik másként, a könyv függelékében a neve megjelenik a kiadást elősegítők között.

2) 5000 forintos csomag: Egy példány előjegyzése, és amennyiben a támogató nem rendelkezik másként, a könyv függelékében a neve megjelenik a kiadást elősegítők között. Ahogy a könyv megjelenik, a kötetet postázzuk a megadott belföldi címre vagy átvehető lesz a Magyar Hang szerkesztőségében. A 2023. április 20-tól érkező rendeléseknél 5000 forint+postaköltség az ár.

Természetesen könyvvásárlás nélkül, akár anonim módon is lehetséges támogatni a kötet megjelenését átutalással, vagy Paypalon, DonablynPatreonon keresztül (bankkártyával is). Kérjük, megjegyzésben minden esetben írják oda, hogy Bottoni könyve!

A könyvre összegyűlt a pénz, várható megjelenés 2023. május vége.