Koffein

Mindenki mindenki ellen

Mindenki mindenki ellen

Az elmúlt hetekben hatásosabb érveket hozott Márki-Zay Dobrev és Dobrev Márki-Zay ellen, Jakab Péter Márki-Zay és Karácsony ellen, Fekete-Győr Jakab ellen, Karácsony Gyurcsány ellen és vice versa, mint bármelyik fideszes politikus bármelyikük ellen.
Megszorító kerestetik

Megszorító kerestetik

Már nem csak Szanyi Tiborék Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalmának van Kádár János terve, hanem a Fidesznek (és vele a persze csepp KDNP-nek is).
Mennyit ér egy élet?

Mennyit ér egy élet?

Kilenc helyreállító műtét valamint nyolc és fél bírósági eljárásokkal töltött év után megkapta a kártérítést a lúgos orvos áldozata. 25 millió forint vajon sok vagy kevés?
Okos enged...?

Okos enged...?

Könnyen lehet, hogy a ma kezdődő hétre úgy fogunk visszatekinteni, mint arra az időszakra, amikor eldőlt a 2022-es parlamenti választás.
Kettő lett, maradhat?

Kettő lett, maradhat?

A zavarba esett választóknak minden oka meglenne, hogy arra kérjék a Fideszt: most már döntse el végre, hogyan is döntött Gyurcsány Ferenc a közös miniszterelnök-jelöltről. Ezek szerint mégsem határozta el előre, hogy ki lesz a befutó?
Összegyurcsányozva

Összegyurcsányozva

Dobrev esetleges végső győzelme a miniszterelnökjelölti posztért nemcsak számos ellenzéki szavazót riaszthat el, de a Fidesznek is kiváló kampánytémát szolgáltatna.
Nyugi, Orbán marad

Nyugi, Orbán marad

Ember, aki épp a kormánymédia valamely tudósításán acsarkodva rettegsz odahaza a jövődtől, térj már magadhoz! Elmondom, mi vár rád, ha nem nyer a Fidesz.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Márki-Zay Péterrel, Chikán Attilával és Enyedi Ildikóval! Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter? Kire szavaztak a közélet ismert arcai? Milliókat érnek Szijjártó helikopterezései, de egy fillért sem fizet érte! Keresse a friss Magyar Hangot, Budai Hang mellékletünkkel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt