Koffein

Határvadász biztonsági őrök, szevasztok!

Határvadász biztonsági őrök, szevasztok!

Olyan ez a határvadászosdi, mint az ispánok és a vármegyék: mennyivel kényelmesebb mindenkinek, ha az elnevezésekről beszélünk, mintha megnéznénk egy-egy ispán viselt dolgait, vagy némely „vármegyeháza” költségvetését.
Bedarált lapok

Bedarált lapok

A Világgazdaság és a Figyelő esetében az történik, ami annyi más helyen az országban. A parazita hatalom elfoglalta, felhasználta, tönkretette, majd eldobta azokat.
Egy átlagos fideszes nap

Egy átlagos fideszes nap

„Július 1-től duplájára emelkedik az alkalmi munka adóterhe – Ön szerint ez helyes döntés?” „Abszolút! A sok ingyenélő! És tudja, mennyit kérnek ezek a zsiványok, hogy aztán elpirickázzanak a gyümölcsösben?”
Rezsi Szilárd konyhája

Rezsi Szilárd konyhája

Jó néha ily kendőzetlenül belelátni a kormánypártban dúló belső harcokba. Ábel szerint a rezsiharcos úgy támogatta a Fidesz polgármesterjelöltjét az önkormányzati kampányban, hogy már szervezte a megbuktatását.
Elvonásról szó sem volt

Elvonásról szó sem volt

A kormányzati nyilatkozatok és a jövő évi költségvetés tervezete arra utalnak, hogy a humánszféra a közeljövőben nem számíthat túl sok jóra. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy a kilátások régóta nem voltak annyira bizonytalanok, mint most.