Best of Communism

Best of Communism

Orbán Viktor szelfizik a Fidesz kongresszusán 2019. szeptember 29-én (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bréking! 

Nem is akármekkora! Nem is akármilyen!

Új kormánypárti oldal indult, mert hát alig van úgynevezett jobboldali médiafelület, nagy az elnyomás szerte e honban, sőt, fokozódik, a harmadik kétharmad idején is dúl a píszi terror, szóval tenni kellett végre valamit. És lőn. 

Pontosabban nem is kormánypárti az oldal, mert, mint ahogy azt a bemutatkozó interjúban a főszerkesztő elárulta, ők nem fideszesek, hanem: 

Orbánisták. 

Ami egyfelől vicces, hiszen ez a nagy nyilvánosság előtt elkövetett seggnyalintás űberhigherlevel feketeöves minősített esete, ugyanakkor elgondolkodtató is. Azt persze eddig is pontosan tudtuk, hogy ez az egész országostul, kormánypártostul egyszemélyes, kézivezérelt bulika, ugyanakkor új jelenség, hogy már nem a pártnak kell szerelmet és hűséget vallani, akkora lett a lökdösődés a „ki az áltrálytabb” vetélkedésben.

Mindenesetre kezdjünk barátkozni a gondolattal, hogy az idők szava betette a lábát a Kárpát-medencébe, és unortodox, illiberális fideszesnek se kúl lenni. Bár nekem most épp „A párttal, a néppel” című örökzöld zümmög a fülemben – tévesen, hiszen, ha jól értem, ezen is túl vagyunk. 

Hm, valahol biztos megvan még a viccből vásárolt „Best of Communism” CD-m.