Csak a Fidesz! Csak a Kis Grófo!

Csak a Fidesz! Csak a Kis Grófo!

Hoppál Péter (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyar vagyok. Büszke vagyok. Büszke magyar vagyok. Azért, mert: hosszú felsorolás a néptánctól a nyögte Bécsnek büszke várán át az olimpiai bajnokokig, meg a statisztikailag egy főre jutó Nobel-díjasokig.

Csak az a fránya jelen ne lenne jelen. Ahol destruktív, utcai anarchistákat támogató szélsőséges figurák pusztítják közpénzből a nemzeti büszkeséget. (Chris Isaak Wicked Game című slágerének dallamára: Noár! Don't wanna fall in love, with you!)

Miről van szó, ugye. Szóval arról van szó, ugye, hogy Hoppál Péter, kultúráért felelős (nyihihhi) államtitkár elment vagánykodni a PestiSrácokponthutévébe (most olyan bizonytalan állagú a show), ahova azért járnak az ötven feletti fiatal demokraták, hogy baromira bevonzzák a fiatalokat. Nyilván ezért kapcsolta le őket a gazda, de ezt most hagyjuk.

Szóval! Hoppál Péter soha nem fog támogatni senkit, aki nem a Fidesz szekerét tolja, hú, de meg vagyunk lepődve. Hú, de európai csóka ez a Hoppál! Hoppá, ez kicsi bayerzsótis lett, pardon. Fogjuk a nagy melegre. Klímakatasztrófa érte a stílusomat. Ez van. Na, ez meg tomis. Mindegy most már.

Szóval! Hoppál Péter, kultúráért felelős államtitkár úgy fogalmazott: „Nemzetközi kitekintésben (Kádár János örömében belecsinált a gatyójába volna – lásd még: orgazmumus) stabil bástyaként kell megsegíteni az európai civilizáció hanyatlását. Mi lehetünk a kovásza Európának.”

Tíz, kilenc, nyolc, hét, hat, öt, négy, három, kettő, egy. Nagy levegő.

És azt is mondta, hogy: a magyar társadalomban a kulturális gyökerek megerősítése a cél, ezért az elit kiszolgálása helyett a tömegkultúra kiszélesítésére van szükség.

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.

Ó, ember, mégis, miről beszélsz? Nézzél már utána, hányan vásárolnak napi-, meg hetilapokat a nyomorult Ausztriában, és mekkorák a példányszámok idehaza. Vagy kérdezd már meg a kortárs írókat, nyugodtan a saját íróakadémiátok tagjait is, hogy hány darabot adnak el egy-egy regényből. Amúgy meg épp most építitek le ezerrel a saját olvasnivalós médiátokat is, mert mindannyiótok főnöke (mínusz Orbán Viktor) rájött, hogy a bugyuta propaganda mellé felesleges a hagyományos média.

És akkor pattintsunk ide egy faszagányos Kis Grófot, úgymint kultúraszélesítés, hoppá, vigyáztam:

„Indul a party, kiabálj
Kiabálj, kiabálj!
Erre mulat minden lány
Minden lány, minden lány
 
Megy a csajozási
Nem fogod megbánni
 
Álomálomálomálomá
Babám, add a szívedet
Álomálomálomálomá
Odaadnám, de nem lehet
 
Álomálomálomálomá
Adjad gyorsan, ne sajnáld!
Álomálomálomálomá
Meghalnék, ha odaadnád.”

Csak a Fidesz, a kúvaéletit!

Olvassa reggeli véleménycikkünket, valamint az elmúlt nap legfontosabb híreit és a következő órák várható eseményeit összefoglaló „képbehozónkat” kora reggel már a postafiókjába érkező hírlevelünkben! A kávé koffein a testnek, a Magyar Hang reggeli hírlevele koffein a szellemnek! Iratkozzon fel és kezdje velünk a napot!

Címkék: Hoppál Péter, noÁr

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.