Egy átlagos fideszes nap

Egy átlagos fideszes nap

Tiborcz István és Orbán Viktor (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Jó napot kívánok! Közéleti felmérést készítünk, válaszolna néhány kérdésre?
– Örömmel.

– Mindenekelőtt: melyik párt szavazója?
– Büszke fideszes vagyok.

– Értem, köszönöm! És mit szól, hogy a megyékből vármegyék lesznek, valamint, hogy visszatér a főispáni cím is?
– Helyes! Már korábban kellett volna. Egy ország legyen büszke a dicső múltjára.

– Mi a véleménye, hogy módosul a vagyonnyilatkozati rendszer, miszerint a jövőben a parlamenti képviselőknek nem kell beszámolniuk az ingatlanjaikról, autóikról és egyéb ingóságaikról, mint ahogy a megtakarításaikról, hiteleikről, tartozásaikról sem?
– Épp ideje volt! Sajnos sok az irigy ember, akiknek más szórakozásuk sincs, mint a politikusok zsebében kotorászni.

– Július 1-től duplájára emelkedik az alkalmi munka adóterhe – Ön szerint ez helyes döntés?
– Abszolút! A sok ingyenélő! És tudja, mennyit kérnek ezek a zsiványok, hogy aztán elpirickázzanak a gyümölcsösben? Nem beszélve az építkezéseken keccsölőkről, azok lassan többet keresnek, mint a kormányfő. Tiszta szégyen.

– Köszönöm, egyetlen utolsó kérdés: miként ítéli meg, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség négy év alatt kiosztott 317 milliárd forintnyi támogatásából 56 milliárd Tiborcz István köreihez került?
– Nem tudom, ki az a Tiborcz István.

– Orbán Viktor veje.
– És akkor már ne is dolgozzon? Azért büntessék, és ne kapjon támogatást, mert a miniszterelnök úr lányát vette feleségül? Nem is értem. Tényleg menthetetlen ez az ország.

Olvassa reggeli véleménycikkünket, valamint az elmúlt nap legfontosabb híreit és a következő órák várható eseményeit összefoglaló „képbehozónkat” kora reggel már a postafiókjába érkező hírlevelünkben! A kávé koffein a testnek, a Magyar Hang reggeli hírlevele koffein a szellemnek! Iratkozzon fel és kezdje velünk a napot!

Címkék: Orbán Viktor, Fidesz