Ezért kért bocsánatot Jeszenszky Zsolt

Ezért kért bocsánatot Jeszenszky Zsolt

Jeszenszky Zsolt és Orbán Viktor a Kötcsei Pikniken 2019. szeptember 7-én (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Jeszenszky Zsolt Fiala János vendége volt a KeljFelJancsi című műsorban. Amit megtudhattunk, hogy Jeszenszky nem tartja magát újságírónak, mert csak az számít, hogy a közönség eldönti, kinek szereti az írásait, és kinek nem. Aztán megtudhattuk, Jeszenszky Zsolt úgy értékeli Baranyi Krisztina polgármesteri tevékenységét nullának, hogy arról az égvilágon szinte semmiféle információval nem rendelkezik, tényeket nem ismer.

Jeszenszky szerint a IX. kerület polgármestere a Facebookon hisztériázik, és kábé ennyi, amit összehoz, de ez pont elegendő volt ahhoz, hogy a szintén a Facebookon élő kilenckeres népség megszavazza őt a testület élére. És még azt is megtudhattuk, hogy Jeszenszky a Baranyi–Pesti Srácok-ügy hétfői jelentősebb kirobbanása után azért csak szombaton kért bocsánatot, mert akkor szólt hozzá Isten.

Be kár, hogy a Teremtő nem pár nappal korábban jelzett, amikor Jeszenszky a Facebook-oldalán még arról szavaztatta követőtáborát, hogy Baranyival vagy egy kecskével szexelnének-e inkább.