Gyurcsány-mánia

Gyurcsány-mánia

Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Ami egyszerre szánalmas és gyomorforgató ebben a kampányban, hogy szinte erőszakkal igyekszik a múltban tartani a magyar közéletet.

Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel ellenzékellenes petíciót indít útjára rövidesen a Fidesz. Ezt pártja és kormánya egyik kampányműsorában közölte tegnap Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője hosszan sorolta az állami rádióban a 2002 és 2010 közötti szocialista kormányzás negatívumait, hangsúlyozva, nem engedhetik meg, hogy ugyanazok újra tönkretegyék az országot.

Mielőtt ki-ki az elfogultságai alapján reagál indulatosan, néhány dolgot érdemes leszögezni. A negatív kampány szerves része a politikai küzdelemnek, különösen választások közeledtével szokás az ellenfél vélt vagy valós hibáira, mulasztásaira, bűneire felhívni a figyelmet. Régóta világos, hogy a Fidesz Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltségével számol, de bárki lesz is az előválasztás győztese, Gyurcsány Ferenc embereként énekel róla a propaganda kórusa. A petíció alkalmas a fideszes aktivistahálózat és bázis akcióképességének tesztelésére is.

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!