Koffein

A magyar futballemírség

A magyar futballemírség

A woke-világ hirtelen észrevette, hogy micsoda terrorrezsim ad otthont a nyugati élfutball legnagyobb ünnepének, miközben az európai topligák éllovasai az arab olaj- és az orosz földgázpénzek nélkül valószínűleg rég csődbe mentek volna.
Mint a vízfolyás

Mint a vízfolyás

Ha a közösség elfogadja, természetesnek veszi, sőt, még díjazza is a morális gátakat leromboló politizálást, saját magát végletesen kiszolgáltatottá teszi a romlott hatalom praktikáinak.
A „zéró covid” nem működik

A „zéró covid” nem működik

Talán érdemes lenne félretenni azokat a kulturális előítéleteket is, miszerint a kínai, az már csak olyan, hogy ha húsz napra bezárja az állam a négy fal közé, ő ebbe szó nélkül belemegy.
Nézd, Andi, medve!

Nézd, Andi, medve!

Miközben az energiaárak miatt november elsején négy hónapra bezárt Budapest és egész Magyarország legnagyobb szállodája, és még fideszes vezetésű városokban is korlátozzák a közszolgáltatásokat, Székelyföldön kilenc luxushotel épül a magyar adófizetők pénzéből.
A kecske visszarúg

A kecske visszarúg

Baranyi Krisztinát nem a polgármesteri tevékenysége miatt vették a szájukra a kecske srácok; annyi a vétke, hogy nem Orbán Viktor híve, s volt mersze kihívni és le is győzni a Fidesz jelöltjét.