Orbán Viktornak igaza volt

Orbán Viktornak igaza volt

Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc a Fejér megyei Alcsútdobozon 2014. november 18-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hát nem megmondta doktorminiszterelnökúr? Dehogynem. Hogy is fogalmazott? „A rendszerváltás óta ez volt Magyarország legnehezebb éve.” És lőn, a Forbes közzétette a 2022-es milliárdoslistát, amelynek élére Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója szorgoskodta fel magát, letaszítva a trónról a Teremtő és Orbán Viktor, pardon, elrontottam a sorrendet, Orbán Viktor és a Teremtő barátját, Mészáros Lőrincet.

Könyörgöm, hát mi történik ebben az országban? Hova jutunk így? Mivé lesz a nemzeti burzsoázia? Egyáltalában: a nemzet? Nem elég, hogy mi fogyunk, még Mészáros Lőrinc vagyona is? Nem kéne valami kétharmados vészhelyzetet hirdetni tán?

Sőt, még ennél is rosszabb a helyzet, mert Mészáros Lőrinc az ezüstéremről is lemaradt – íme, így néz ki a dobogó:

Csányi Sándor – 541,6 milliárd forint
Felcsuti Zsolt – 468,6 milliárd forint
Mészáros Lőrinc – 436,5 milliárd forint,

ráadásul utóbbinak családostul sikerült csak megkaparintania a harmadik helyezést.

De látni már az alagút végén pislákoló fényt, érkezhetnek az uniós ezermilliárdok, újból felragyoghat az alkotmányos költségek napja. 2023 más lesz, jobb lesz, könnyebb lesz. Merjünk nagyot álmodni: talán még Orbán Viktornak is összejön a fizuemelésből némi megtakarítás.

Olvassa reggeli véleménycikkünket, valamint az elmúlt nap legfontosabb híreit és a következő órák várható eseményeit összefoglaló „képbehozónkat” kora reggel már a postafiókjába érkező hírlevelünkben! A kávé koffein a testnek, a Magyar Hang reggeli hírlevele koffein a szellemnek! Iratkozzon fel és kezdje velünk a napot!