Szegény Völner, a szerelmes néni és a csúnya ügyészség

Szegény Völner, a szerelmes néni és a csúnya ügyészség

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ó, azok a régi szép idők, amikor az utca embere riport még tanulságos műfajnak számított! Szembesülni a valósággal, ahogy az kíméletlenül kipukkasztja az ember közéleti buborékját – elgondolkodtató szórakozás volt egykoron, csakhogy megérkezett a Facebook. Posztolj politikáról, és csodálkozz rá honfitársaidra!
De azért még mindig építő efféle videókat nézegetni – például a Telex Komárom-Esztergom 2. számú választókerületében készült filmje mindenképpen ilyen. Legfőképpen azok számára, akik úgy vélik: Völner Pál csúfos lebukása nagyot ütött a Fideszen.

Nyugdíjas hölgy maszkban (Nyhm): „A mi városunk, a mi Völnerünk, én nem tudom őtet elítélni. Komolyan nem tudom, na.”
Riporter: „De elhiszi, amit az ügyészség állít róla?”
Nyhm: „Nem. Nem. Nem hiszem. Énszerintem ráfogták.”
Majd néhány további megszólalóval később újra ő:
Nyhm: „57 ezer forint (a nyugdíja), hát az nagyon nem smakkol. És eztet nem emelik, az a baj. De még ennek ellenére még mindig a Völnerrel vagyok, mert ő is nyergesi.”

És akkor most hosszasan lehetne elemezni, hogy miért pont az a réteg, amely a leginkább megszenvedi a sokadik Orbán-etapot, amely semmilyen szinten sem profitált a dübörgő gazdaság hozta aranykorokból, és a többi, és a többi, de minek?
Minden ember egy szavazat.
És egy így van jól.
Csak időnként nehéz.