Koffein

A lefejezett (?) hadsereg

A lefejezett (?) hadsereg

A most sejthető tisztogatási hullám civil kontroll hiányában azt a gyanút erősíti, hogy az egyoldalú döntéseknél a (párt)politikai lojalitás az egyik szempont.
Egyre kevesebb Jászberénye lesz Magyarországnak

Egyre kevesebb Jászberénye lesz Magyarországnak

Egy helyi ellenzéki csoportosulás úgy tudott elsöprő győzelmet aratni, hogy egyrészt az országos politika Orbán-ellenes nagyágyúi „nem mennek le vidékre” segíteni, másrészt a kiépítetlenül maradt pártszervezetek híján inkább a pártlogókat elhagyva teszi a dolgát.
Holdról is látható hülyeség

Holdról is látható hülyeség

Annyi történt, hogy Budai Lóránt nem olyan rossz polgármester, mint azt állították róla a NER nyilvánosságában, ráadásul csapatával keményen melóztak a kampányban, ahogy amúgy a Fidesz is szokott: ajtóról-ajtóra ment a küzdelem a választókért.
TGM halott

TGM halott

TGM szigorú ítéletet mondva tartott tükröt minden rendszernek és kormánynak, amely alatt élnie adatott, amiért hol nyílt üldöztetés, állásvesztés, hol fenyegetés, gyalázkodás lett az osztályrésze.
Szóba állni

Szóba állni

Nehezen tudok mit kezdeni azokkal a vitákkal, hogy egyes közszereplők bemenjenek-e bizonyos tévékbe, nyilatkozzanak-e nekik nem tetsző lapoknak.