Kompország – Betlen János: Őrült rossz volt az az interjú Orbán Viktorral

Kompország – Betlen János: Őrült rossz volt az az interjú Orbán Viktorral

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Debütál legújabb műsorunk, a Kompország!

Szerető Szabolcs első vendége Betlen János műsorvezető, tolmács, műfordító. A Magyar Televízióhoz 1989-ben került, munkatársa és rövid ideig főszerkesztője TV Híradónak. Műsorvezetője volt az Aktuális és a Záróra című hírműsoroknak, a Törzsasztalnak, a Kormányvárónak. A Magyar Televízió 1- es csatornája 1995-ben tűzte műsorra a hétköznapi emberek életével foglalkozó Jani házhoz megy című portrésorozatát. 1992-től a Nap-keltében dolgozott műsorvezetőként. Bár már évek óta nincs képernyőn, fizikai és szellemi fittsége alapján ma is kijárna neki a riporteri szék.

• Hogy él, mivel tölti az idejét most?
• Kedveli-e őt Orbán Viktor, és hova fuvarozta a jelenlegi miniszterelnököt és várandós feleségét jó 30 évvel ezelőtt a Trabantján?
• Miért nem hozta le Antall József beszédét a köztévé nem sokkal a taxisblokád előtt?
• Mit mondott róla Hankiss Elemérnek a rendszerváltás utáni első miniszterelnök?
• Min kaptak össze Vona Gáborral élő adásban, és mit mondott a Jobbik elnökének, amikor a G-nap utáni Magyar Nemzet egyik rendezvényén újra találkoztak?

Szerkesztő: Farkas Melinda.