Rendelje meg a Magyar Hang-könyvek első köteteit!

Rendelje meg a Magyar Hang-könyvek első köteteit!

Stefano Bottoni Orbán-könyve, Körmendy Zsuzsanna Freddie Mercury-életrajza és a Magyar Hang elmúlt öt évének cikkeiből válogató Hangoskönyv is megrendelhető

Megjelent a Magyar Hang Könyvek sorozat első három kötete. A kiadótól kedvezményes áron megrendelhetők, házhozszállítással vagy előre egyeztetett személyes átvétellel. A könyveket megrendelheti és ki is fizetheti webshopunkban, vagy az elofizetes [at] hang [dot] hu email címre is írhat nekünk! A három könyv együtt csak 10 000 forint, plusz szállítási költség (ha korábban megrendelte valamelyik könyvet, a különbözetet elég elutalnia, ha mindet szeretné).

Stefano Bottoni: A hatalom megszállottja. Orbán Viktor Magyarországa

288 oldal. Ára a könyvesboltokban: 5990 Ft. Ára kiadói megrendelés esetén: 5000 Ft.

Ez a könyv Magyarország utolsó négy évtizedét mutatja be Orbán Viktor életrajzán keresztül, aki mindenki másnál mélyebb nyomott hagyott a jelenkori magyar történelemre. A miniszterelnök fiatal kora óta kívánta a hatalmat, és 2010-től a kimagasló politikai képességét és vezetői rátermettségét arra fordította, hogy saját képére formálja az országot. 1989 óta Magyarország egyedi pályát futott be Közép-Európában: egy tökéletlenül működő, de teljes értékű demokráciát cserélt le egy folyamatosan radikalizálódó, tekintélyelvű rendszerre. Ez a mű nemcsak összehasonlító történelmi elemzés, hanem számvetés és látlelet Orbán Viktor rendszeréről és mindannyiunk felelősségéről. 

Hangoskönyv. Magyar Hang 5

340 oldal. Ára a könyvesboltokban: 4990 Ft. Ára kiadói megrendelés esetén: 4000 Ft.

Kétezertizennyolc május nyolcadikán került az utcára a Magyar Hang hetilap nulladik száma. Az öt éves születésnapra megleptük magunkat és olvasóinkat is egy kívül-belül színes kiadvánnyal. A Hangoskönyv az újság öt évét hivatott maradandó formában megörökíteni: egy szubjektív, újraszerkesztett cikkválogatás állandó külsős és belsős szerzőinktől, de fotón is megismerkedhetnek az összes kollégánkkal.

„Civil összefogás nélkül sok szervezet, közösség, szerkesztőség, mozgalom nem létezne már. Amikor az állam rosszul működik, a mindennapokhoz szükséges egyensúlyt gyakran az állampolgárok lelkiismeretessége, tenni akarása teremti meg. Azért létezünk, mert nem hagyhatjuk fölülkerekedni az apátiát, a „minden mindegy, úgysem változik semmi” érzetét” – írja György Zsombor főszerkesztő a könyv előszavában. 

Körmendy Zsuzsanna: Freddie Mercury. Egy hang, egy lélek, egy élet

260 oldal. Ára a könyvesboltokban: 4990 Ft. Ára kiadói megrendelés esetén: 4000 Ft.

Freddie Mercury a huszadik század rockzenéjének egyik legfontosabb egyénisége. Elképesztő hang, új utakat kereső zenei tehetség, átlagon felüli intelligencia, kivételes stílusérzék. Énekesi, zeneszerzői és előadói művészete önmagában kérdéseket vet föl a populáris kultúra és a magaskultúra automatikus szembeállítására vonatkozóan. Egy sztár, akit körbe rajongtak, de ő magányosnak érezte magát. Munkamániásként a tökéletességre tört, de életstílusán időnként még közvetlen környezete is megütközött. Imádta a közönséget, értük és általuk élt, érzelmi sérüléseit gyakran a színpadon kompenzálta. Óvatos volt és vad, merész és diplomatikus, önálló, de alkalmazkodásra képes. Rejtőzködő volt és exhibicionista.

„Ez a könyv elsősorban személyiségrajz. És persze életrajz is, no meg kalandtúra a Queen zenéjében. És elsősorban azoknak írtam, akik szeretik Freddie Mercuryt a hangjáért és a lényéért. Írásom tisztelgés egy énekes előtt, akiről nem szívesen írom, hogy életkora révén még bőven köztünk lehetne, mert ha az idős kort megérte volna, nem Freddie Mercurynak hívták volna. A zseni mindig érdekes. Akkor is, ha rocksztár” – írja a szerző.

Átutalási adataink (megjegyzésben írják oda a választott könyvet és a megrendelői nevet):
Alhambra-Press Bt. Számlaszám: 11702036-20724120 (OTP) 
Ha külföldről akar utalni: HU58117020362072412000000000
Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB

Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban a kiadóban (1095 Budapest, Mester u. 33–35. félemelet 7.): hétfő és csütörtök 12 és 19 óra között. A helysznen fizethetnek bankkártyával és készpénzzel is, utóbbi esetben kérjük a pontos összeget hozzák el. 

Címkék: Magyar Hang-könyv