Kötöttfogás 15. – Magyarországon kért menedékjogot a korrupció miatt a hazájában elítélt volt macedón kormányfő?

Kötöttfogás 15. – Magyarországon kért menedékjogot a korrupció miatt a hazájában elítélt volt macedón kormányfő?

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Kötöttfogás tizenötödik adása.

Műsorvezető: Dévényi István. Vendégek: Konok Péter, Csintalan Sándor, Lukácsi Katalin és Pörzse Sándor.

Kötöttfogás 15. - Ki lesz Tarlós kihívója?

A Kötöttfogás 15. adása 2018. november 14-én. Vendégek: Konok Péter, Csintalan Sándor, Lukácsi Katalin és Pörzse Sándor. Műsorvezető: Dévényi István. Témák: - Magyarországon kért menedékjogot a volt macedón miniszterelnök - Márki-Zay Péter mozgalmat alapított - Ki lesz Tarlós kihívója? - Mit hoz a közéletbe Puzsér Róbert? Kérjük, támogassa a műsort, hogy fennmaradhasson!

Témák:

Kérjük, támogassa a műsort, hogy fennmaradhasson! Ide várjuk adományaikat: Számlatulajdonos neve: Alhambra-Press Bt. Számlaszám: 11702036-20724120 (OTP) A megjegyzésben mindenképpen tüntesse fel: „Kötöttfogás”. Nagyon köszönjük!

Kötöttfogás 14. - Ki mit lízingelne 82 évesen?

A Kötöttfogás 2018. november 7-i adása! Résztvevők: Konok Péter, Csintalan Sándor, Herczeg Zoltán és Pörzse Sándor. A műsorvezető Dévényi István. Témák: - Amerikai választott - Nincs Elios-ügy - Ki terjeszti a magyar álhíreket? - Kiakadtak a Fidesz szavazói a Telekom-reklámon Kérjük, támogassa a műsort, hogy fennmaradhasson! Ide várjuk adományaikat: Számlatulajdonos neve: Alhambra-Press Bt.

Kedveljék a Magyar Hang Facebook-oldalát, valamint iratkozzanak fel Youtube-csatornánkra, hogy ne maradjanak le semmiről! És tegyék meg ugyanezt a Kötöttfogás Facebook-oldalával és Youtube-csatornájával is!

A korábbi adások visszanézhetők itt!