Kötöttfogás 212. – De hová tűnt Csintalan Sándor?

Kötöttfogás 212. – De hová tűnt Csintalan Sándor?

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csúcson vagy rottyon van Orbán? – a műsorból kiderül, hogy mit gondolnak erről vendégeink. Legalábbis akik itt voltak, mert van egy hiányzó az alapcsapatból. De ezúttal is elmondja véleményét Pörzse Sándor műsorvezetése mellett Dévényi István, Konok Péter és Reichert János.

A háború továbbra is a legfontosabb események között van, így szó lesz arról is, hogy vajon kivel harcol Putyin. Itt pedig nem maradhat ki a szankciók kérdése, ahogy az sem, hogy Oroszország letérdelt? Forró téma itthonról: pedagógusok és diákok tüntetései, kirúgás, fenyegetés, béremelés, avagy: tanárok a tűzvonalban. 

Ha szeretne értesülni a műsorainkról, iratkozzon fel Youtube-csatornánkra!

Csak hallgatná? Várják a Kötöttfogás podcast-csatornái: SpotifyGoogle PodcastsApple

Címkék: Kötöttfogás

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.