Barion Pixel
[adinserter block="1"]

Magyaroszág is részt vehet Venezuela újjáépítésében!

Szerző: | 2019. május 02., 16:39 | Featured, Külföld

Enrique Alvarado Budapesten (Fotó: Lukács Csaba/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Magyar Hang tudta meg legelőször, hogy Budapestre látogatott és a magyar kormány illetékeseivel tárgyalt a venezuelai ellenzéki vezető, Juan Guaidó megbízottja. A diplomata lapunknak adott exkluzív interjújában arról is beszélt, az országból elmenekült 4,5 millió ember mellett még további 2 millió indulhat útnak idén, ha nem sikerül megdönteni Nicolas Maduro rendszerét.

Az ellenzéknek pontos tervet dolgozott ki arra, hogyan lehet talpraállítani az országot, és ebben komoly szerepet szánnak Magyarországnak is: a vízhálózat felújításában, a gyógyszeriparban és más területeken is számítanak a segítségünkre. A Magyarország által befogadott venezuelaiakat is hazavárják, ha rendeződik a helyzet.

Az Enrique R. Alvarado speciális magyarországi nagykövettel készült exkluzív interjúnk a május 3-án pénteken megjelenő Magyar Hangban olvashatják! S hogy mi mindent talál még az idei 18. számunkban, azt ide kattintva megnézheti!

Keresse a lapot május 3-tól, péntektől a következő csütörtökig az újságárusoknál, vagy vegye meg bármikor elektronikus formában a Digitalstandon!

Fizessen elő a Magyar Hangra, hogy a következő számot már csak a postaládájából kelljen kivennie!

Címkék: Enrique R. Alvarado, exkluzív, interjú, Venezuela


[adinserter block="3"]

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

[adinserter block="2"]

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest