Füttykoncert fogadta Orbán Viktort a prágai operánál – videóval!

Füttykoncert fogadta Orbán Viktort a prágai operánál – videóval!

Orbán Viktor a prágai operában Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Euronews felvételei szerint „Igen Európára és nem a nacionalizmusra” feliratú táblával fogadta több tucat tüntető a magyar miniszterelnököt prágai Állami Opera vasárnapi megnyitóján.  

Tüntető fogadták Orbán Viktort a prágai opera megnyitóján

Az Európai Unió zászlaját lobogtató tüntetők várták a magyar kormányfőt a prágai opera kapujánál. ... BŐVEBBEN : https://hu.euronews.com/2020/01/06/tunteto-fogadtak-orban-viktort-a-pragai-opera-megnyitojan Iratkozzon fel: https://www.youtube.com/c/euronewsHungarian?sub_confirmation=1 euronews élő: https://www.youtube.com/c/euronewsHungarian/live

Orbán Viktort Andrej Babis cseh miniszterelnök hívta meg az eseményre, ahol több külföldi politikus is részt vett. Prágában hónapok óta tartanak a tüntetések a cseh elnök ellen. Az ellenzék, a civil szféra és a sajtó egy része azzal gyanúsítja, hogy visszaél politikai tisztségével és pozícióját személyes vagyonának gyarapodására használja. Bírálják azt is, hogy a rendszerváltás előtt tagja volt a kommunista pártnak, állítólag együttműködött az állambiztonsági szolgálattal.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.