Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Újabb fekete rekordok Amerikában

Szerző: | 2020. április 01., 11:53 | Külföld

A washington kongresszus alsóháza a Donald Trump elmozdítását célzó impeachment eljárás megszavazásakor, 2019. december 18-án (Fotó: United States House of Representatives)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Immár teljesen egyértelmű, hogy az Egyesült Államok lett a koronavírus-világjárvány új központja: csak tegnap közel 25 ezer új pozitív esetet találtak és 912 áldozata volt a megbetegedésnek. Mindkettő az eddigi legmagasabb érték (az áldozatok száma 558-ról ugrott fel kilencszáz fölé), és ezzel csak az Államokban a járvány halottainak a száma meghaladta a négyezret, és további 4576 ember van kritikus állapotban. 

HIRDETÉS - AIP

Ha a trend folytatódik, akkor szerdán a fertőzöttek száma meghaladja a kétszázezret, és ez azért is riasztó, mert a ma reggeli adatok szerint is már tízszer akkora volt az egymillió lakosra eső fertőzöttek száma az USÁ-ban (570), mint a járvány kiindulópontjának számító Kínában (57). A betegség gócpontja egyértelműen a közel húszmilliós New York államban van (ennek része New York város is), itt jelenleg 76 ezer pozitív esetről tudnak. 

HIRDETÉS - AIP

Trump: „nagyon fájdalmas két hét” vár az amerikaiakra | Magyar Hang

„Nagyon fájdalmas két hét” vár az amerikaiakra – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök a járvánnyal foglalkozó kormányzati munkacsoport szokásos napi sajtókonferenciáján kedden este a Fehér Házban. „Azt szeretném, hogy minden amerikai készüljön fel az előttünk álló zord napokra. Nagyon nehéz két hetünk lesz” – fogalmazott Trump, hozzátéve, hogy ezt követően „mégis csak lesz valami fény az alagút végén”.

Címkék: Egyesült Államok, koronavírus


Megszelídült a „trópusi Hitler”?

Megszelídült a „trópusi Hitler”?

Látványos hátraarcot csinált az elmúlt hónapokban Jair Bolsonaro, aki valószínűleg mostanra elfogadta a realitásokat, vagyis azt, hogy eddigi legfőbb szövetségese, Donald Trump elveszítette a választásokat.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – durvuló közbeszéd – és hol van még a gödör alja

Pin It on Pinterest