Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Júliustól újraindul a Ryanair, és szinte mindenhová repül majd

Szerző: | 2020. május 12., 09:45 | Külföld

Fotó: Freeimages.com

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Július elejétől járatai 40 százalékát újraindítja a Ryanair, amelyek a járványt megelőző útvonalhálózatának 90 százalékát lefedik majd – jelentette be az ír diszkont légitársaság kedd reggel, amelyet a Portfolió szemlézett. Egyes útvonalakon ritkábban repülnek majd.

HIRDETÉS - AIP

Mint az összes nagy európai légitársaság, a Ryanair is szinte teljesen leállt a koronavírus-járvány miatt, mindössze napi 30 járatot üzemeltetett március-április során Írország, az Egyesült Királyság és Európa között. A járvány még tart, de már az újraindulást tervezgeti a légitársaság, több versenytársához hasonlóan.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A közleményben azonban felhívják a figyelmet arra, hogy a fedélzeten lesznek fontos változások. A repülőgépeken az utasoknak és a személyzetnek is kötelező lesz a maszkviselés, és limitált lesz a fedélzeti catering kínálata. Csak előre csomagolt ételeket és italokat lehet kérni, és készpénzben nem lehet majd fizetni. A fedélzeti mosdó használatát az utasoknak egyénileg kérniük kell majd, hogy elkerüljék a sorban állást.  

HIRDETÉS - AIP

Címkék: arcmaszk, koronavírus-járvány, maszk, repülőjárat, Ryanair


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest