Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Trump elvileg már nem fertőz

Szerző: | 2020. október 11., 08:42 | Külföld

Donald Trump amerikai elnök felszólal az amerikai Republikánus Párt elnökjelölt-állító konvencióján az észak-karolinai Charlotte városában 2020. augusztus 24-én, a négynapos esemény kezdőnapján (Fotó: MTI/EPA/AP/Chris Carlson)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sean Conley, az elnök orvosa jelentette ezt be a szombaton végzett koronavírusteszt eredményeire hivatkozva.

HIRDETÉS - AIP

Ezzel az amerikai járványügyi hivatal (CDC) protokollja szerint Donald Trump az első tünetek jelentkezése után 10 nappal véget vethet karanténnek. A betegség lefolyása alatt végzett tesztek fokozatosan csökkenő vírusszintet mutattak az amerikai elnök szervezetében. Trump egyelőre még nem dolgozik hivatalosan.

Ez nem jelenti azt, hogy Trump tünetmentes lenne. Ugyan az elmúlt 24 órában már nem volt láza, egyéb tünetei csupán „enyhültek”, de nem múltak el. Az elnök tegnap jelent meg először (egy kis kocsikázást leszámítva) a nyilvánosság előtt azóta, hogy a hónap elején Covid-19 fertőzéssel kórházba került.

Trump a jövő héten folytatni fogja elnökválasztási kampányát, nagygyűléseken fog részt venni, bár a második elnökjelölti vitát Joe Bidennel törölték, mert Trump nem volt hajlandó online vitázni. (MTI)

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Donald Trump, Egyesült Államok, koronavírus


Kálmán, a hazafi

Kálmán, a hazafi

Megafon meg Pesti meg Hír Tv meg a Kopasz – meg a többi; a Bogyó és Babócát sem tudom Gyurcsány-show nélkül megnézni, és most itt egy újabb csatorna a hanyatló Nyugat egyik videómegosztó platformján.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

„Izraeli hírszerző lett a lányom” – a palesztin-izraeli fegyveres konfliktus az Árnyék podcastban

Pin It on Pinterest