Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Anyagot loptak az épülő autópályáról, de épp arra repült egy drón – videóval

Szerző: | 2020. október 12., 20:59 | Külföld

Rácsodálkoztak az égből érkező masinára (Fotó: MND)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Romániában a túlzsúfolt utak és a meglehetősen kevés autósztráda miatt nagy keletje van az olyan drónos videóknak, amelyek az épp épülő szakaszokat mutatják be felülről. Ezeken világosan látszik, hogy a politikusok ígérgetései ellenére mennyire tarthatóak a határidők – jellemzően sehogy, az eredetileg tervezett időpontokhoz képest sok évet késnek az átadások.

HIRDETÉS - AIP

Pár napja is egy kivitelezés alatt álló szakasz, a Craiova és Pitesti között épülő autópálya fölött reptettek egy drónt, megnézve, hogyan állnak az építéssel. Szorgoskodó munkást vagy működő nehézgépet egyet sem láttak, de akciót igen: egy népes család épp megpróbálta a szekérre pakolni a sztrádaépítéshez használt anyagokat, egész pontosan a szigetelőfóliát. A drón kezelőjének érdeklődését is felkeltette a jelenet és alacsonyabbra repült, amikor az egyik gyerek észrevette, hogy épp lefilmezik a lopást. Erre válaszul az egész társaság felpattant a szekérre és gyorsan elhajtottak. A drón viszont jó darabig ment utánuk, egészen addig, amíg a szekérrel egy lombos fákkal teli útszakaszon leálltak a takarásban.

A különleges felvételt eddig közel ötvenezren nézték meg, a sajtó is írt róla, így a rendőrségnek is lépnie kellett: a Dolj megyei parancsnok azt mondta, vizsgálat indul az ügyben. 

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Románia


Orbán: be van oltva 3,5 millió ember, nyithatnak a teraszok

Orbán: be van oltva 3,5 millió ember, nyithatnak a teraszok

Orbán Viktor Facebook-oldalára tettek fel egy rajzfilmes eszközökkel operáló, győzelmi zenei aláfestésű videót, amelyben azt írják, hogy be van oltva 3,5 millió magyar ember (legalább egyszer, ami nem jelent teljes védelmet – de ezt csak mi tesszük hozzá), így...

NER típusú találkozások

NER típusú találkozások

Talán csak a magyar közélet járványszerűen terjedő (politikai) paranoiájának mellékhatása, de mostanában gyakran eljátszom a gondolattal, hogy miként jellemezném az Orbán-rendszert egy véletlenül a bolygónkra tévedő földönkívülinek.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest