Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Manfred Weber: Ha nincs járvány, a Fidesz már repült volna az EPP-ből

Szerző: | 2020. november 22., 16:45 | Külföld

Manfred Weber, az Európai Néppárt csúcsjelöltje megérkezik pártja, a bajor CSU EP-választások utáni sajtótájékoztatójára 2019. május 27-én (Fotó: Reuters/Andreas Gebert)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője egy belga lapnak adott interjújában kijelentette, hogy ha nincs a pandémia, a Fideszt már rég kizárták volna az EPP-ből – tudósít a 444.

A Fidesz kizárása már régóta húzódik. Még 2019 tavaszán függesztették fel EPP-tagságukat, majd februárban ezt érvényben tartották a felfüggesztést, a kizárásról szóló végső döntést azonban 2021-re odázták.

A kiskaput végül az EU-s költségvetés vétója teheti be Orbán számára. Weber szerint ez lehetett az utolsó csepp a pohárban, a Fidesz-elnök népszerűsége folyamatosan csökken az EPP tagpártjainak körében. A jogállamisági feltételekről az EPP frakciója nem hajlandó újra tárgyalni, a demokratikus értékekhez való ragaszkodást alapfeltételnek tekintik.


HIRDETÉS

Címkék: EPP, Európai Néppárt, Manfred Weber


HIRDETÉS
Elhunyt Balázs Fecó

Elhunyt Balázs Fecó

A Homok a szélben és az Érints meg népszerű énekese hatvankilenc éves volt. Énekelt a Koránban, benne volt a Neotonban és a Taurus XT-ben is. Két hete küzdött a koronavírussal.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest