Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Deutsch megszólalt az Európai Néppárt büntetése után

Szerző: | 2020. december 17., 08:35 | EU, Külföld

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-képviselője beszédet mond a Fidesz tisztújító kongresszusán a BOK Sportcsarnokban, Budapesten 2019. szeptember 29-én. (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mint korábbi cikkünkben írtuk: megfosztják funkcióitól, és jogosítványai egy részétől Deutsch Tamást, akitől azonnali hatállyal elveszik Deutsch Tamás lehetőségét attól, hogy felszólaljon az Európai Néppárt frakciójának időkerete terhére, illetve a frakció jelentéstevője sem lehet. A politikus Manfred Weber EPP-frakcióvezető egy megjegyzését az ÁVÓ, illetve a Gestapo logikájához hasonlította, ezért határoztak a szankcionálásáról.

HIRDETÉS - AIP

Megszólalt az elmarasztalt politikus is, írta 24.hu. Elmondta, hogy hatszor kért bocsánatot a kijelentése miatt az ülést megelőzően. A tanácskozás nyugodt légkörben zajlott. Deutsch szerint ez azt mutatja, hogy a Néppártban a koronavírus-járvány idején is a józan ész győzedelmeskedik.

HIRDETÉS - AIP

Deutsch elmondása szerint a fideszes EPP-képviselők tudomásul veszik a döntést, annak rendelkezései szerint járnak el. A határozatban felszólítják az EPP vezetését, hogy hozzon végleges döntést a Fidesz tagságáról. Deutsch ezt pozitív fejleményként értékeli, mert szerinte a párt is ezt akarja, hogy a „komoly politikai, stratégiai véleménykülönbségeket jelentő kérdésekben” kiderüljön, hogy lehet-e kompromisszumot elérni.

Címkék: Deutsch Tamás, Európai Néppárt, Fidesz


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – durvuló közbeszéd – és hol van még a gödör alja

Pin It on Pinterest