Hét éve szenvedett síbalesetet Michael Schumacher

Hét éve szenvedett síbalesetet Michael Schumacher

Michael és Schumacher és öccse, Ralf a Forma-1 1998-as olasztországi Monzában megrendezett nagydíja utáni eredményhirdetőn. A szeptember 13-i versenyt az idősebb Schumacher nyerte, míg Ralf a harmadik helyen ért célba (Fotó: ANSA)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A hétszeres forma-1-es világbajnok Michael Schumacher 2013 decemberének végén szenvedett síbalesetet, írja a HVG. A franciaországi Meribel két sípályája között egy sziklának ütötte a fejét, és a koponyasérülése miatt éber kómába esett.

A német versenyző állapotáról azóta sem tudni szinte semmit. A FIA elnöke, és Schumacher korábbi ferraris csapatfőnöke, Jean Todt időnként meglátogatja őt, de a család kérésére ő sem árul el gyakorlatilag semmit az állapotáról. Általában azt nyilatkozza, hogy Schumacher „küzd”.

A beleset idején Schumacher fia, Mick 14 éves volt. A most 21 éves ifjabb Schumacher idén megnyerte a forma-2-es bajnokságot, és jövőre bemutatkozhat a legmagasabb autóosztályban.