Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Szerdán kora reggel is voltak utórengések Horvátországban

Szerző: | 2020. december 30., 08:13 | Külföld

Megrongálódott épület Petrinjában 2020. december 29-én, miután 6,3 erõsségû földrengés volt Közép-Horvátországban (Fotó: MTI/EPA/Antonio Bat)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Három utórengés is volt Horvátországban szerdán korán reggel – vette észre a 168 óra a 24sata.hr cikkét. Eszerint mindhárom utórengés reggel hatkor következett be. Az első a Richter-skála szerinti 4,9-es erősségű volt, a második 4,8-as, míg a harmadik 3,9-es. Az első földrengés epicentruma Siska és Petrinja közelében volt.

HIRDETÉS - AIP

Mint a 168 óra megjegyzi, Baranya megyei olvasóik azt jelezték, hogy Magyarországon is érezni lehetett az újabb földrengéseket, akárcsak a Jutarnji list szerint Szlovéniában is.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Mint korábban beszámoltunk róla, kedden 6,4-es erősségű földrengés rázta meg Horvátországot, melyet Magyarország több pontján is lehetett érezni. A természeti katasztrófa miatt a horvátoknál heten életüket vesztették, míg több mint két tucat sérültet kórházba kellett szállítani.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: földrengés, Horvátország, Petrinja, Siska, utórengés


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest